Imprægnering

FORDELE VED IMPRÆGNERING AF FLISER

Med NOWOCOAT Stonecover imprægnering er det muligt at give fliserne en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende. Fliserne bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtig over for snavs, algepest og alger.

StoneCover er et unikt produkt på basis af vandfortyndbart siloxan og nano aktivstoffer til pleje og vedligeholdelse af mineralske overflader, fliser og sten i beton. StoneCover er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi og trænger dybt ind i og forbinder sig aktivt til overfladen, som forbedres på en lang række punkter. Kan anvendes på nye og gamle materialer. Frisker overfladen op og trækker den oprindelige farve frem. Hindrer effektivt fugt og vandindtrængning. Vanskeliggør begroning og grøn samt sort misfarvning, da der ikke er det nødvendige vand til stede. Reducerer muligheden for at smuds og andet skidt kan hæfte på overfladen. Forebygger hvide overfladepletter fra saltudblomstring på nyere overflader. Forhindrer at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes. Tåler rengøring og afvaskning. Bevarer ovenstående egenskaber i 5-10 år. Er diffusionsåben.

Du skal vælge denne behandling, hvis dine fliser skal blive ved med at fremstå som nye år efter år, og fordi at der er en økonomisk gevinst ved at imprægnere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Flisevask

CVR: 37592706

Kontakt os

Telefon: 50 30 80 40

E-mail: info@flisevask.dk

-->