Vinduespolering​

Vil du hellere bruge din fridag på andet end vinduespudsning? Så giv opgaven videre til et professionelt vinduespoleringsfirma, som lever for netop dette. Flisevask har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved hvordan selv den vanskeligste opgave skal håndteres.

Fuldstændig som ny

Hos Flisevask sætter vi en ære i, at efterlade dine vinduer pletfri og funklende rene. Intet er mere tilfredsstillende og tiltrækkende end flotte, skinnende vinduer, og ved hjælp af de nyeste metoder og redskaber, sørger vores dygtige vinduespolerere for, at dine vinduer står som nye, når de kører fra stedet.

Kunden i fokus

Vi er bevidste om, at der kan være specielle ønsker eller behov, når der er tale om vinduespolering hos private. Derfor er vi meget fleksible i vores løsninger, og vi sørger altid for, at have en god kommunikation og et godt samarbejde med dig, så du får det mest optimale ud af vinduespoleringen. 

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Brug for vinduespoliering

Kontakt os gerne via nedenstående formular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Flisevask

CVR: 37592706

Kontakt os

Telefon: 50 30 80 40

E-mail: info@flisevask.dk

-->